desen, Noi pune în aplicare ideile tale…

dec. 3, 2017Uncategorized0 comentarii

desen

Designul casei este o parte foarte importantă a unei renovări sau construirea unei case noi. Datorita acestui fapt, putem da noua camera de zi atmosfera viselor noastre. Design-ul, dar, Este un loc de muncă imposibil să le facă și există într-adevăr trebuie să apeleze la un profesionist capabil valoare în domeniu.

Noi va putem ajuta cu proiectarea noului dvs. acasă, pentru a lăsa să aibă sentimentul de a veni în impresia ta cuib din momentul în care. Va putem oferi, de asemenea soluții valoroase pentru renovarea unei case un pic’ mai de modă veche, rimodernarla și să-l aducă mai mult gusturi si canoane moderne, mereu în schimbare.

desen

desen

Pentru a ne ajuta realiza munca noastră în conformitate cu visele tale, va trebui să aibă idei foarte clare despre ceea ce doriți face casa ta, pornind de la spațiile: multe medii (camere) și doriți să obțină astfel de dimensiuni? În al doilea rând trece mobilarea: doriți un decor modern, epocă sau excentric? Și care ar fi mai degrabă materiale în interiorul casei? De exemplu, o predominanță de sticlă, cu ferestre mari și sticlă, sau lemn, cu grinzi și mobilier din lemn masiv.

Vom urmări pas cu pas în această cale, recomandând ca cele mai potrivite soluții pentru dorințele tale, cu un ochi, de asemenea, despre bugetul dvs..

desen

desen

Echipa noastra de profesionisti te va ajuta într-un mod concret, atât în ​​termeni de design, și pe cea de realizare și, în cele din urmă, de asemenea, că de planificare a costurilor. Toate acestea se va face de către profesioniști cu mulți ani de experiență în domeniu și cu materiale de înaltă calitate și de manoperă, înălțând si preferand made in Italy.

Pentru mai multe informații faceți clic pe voce “Contacte” din meniul nostru și să ne trimiteți o întrebare sau o cerere de propuneri. Vom fi bucuroși să vă ajute complet fără obligații.

rezumat
desen, Noi pune în aplicare ideile tale ...
articolul Nume
desen, Noi pune în aplicare ideile tale ...
Descriere
desen. Vrei să reînnoiască sau să renoveze casa ta? Noi crea și proiecta propriile idei, Solicitați o consultație gratuită.
Autor
Bianca Boroschi
Numele editorului
Alba Proiectare
Sigla editorului

Social

Share

Latest

Related Post

Your

Commnents

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Presets Color

Primary
Secondary