Modern Salotti multe idei pentru camera de zi visurilor tale!

iul. 25, 2018Uncategorized0 comentarii

Salotti moderne

perdanți moderne

o viață modernă

Camerele moderne de viață sunt încă în cerere de către clienții noștri, și nu e de mirare. Părțile pline de viață și exprimă cel mai bine natura noastră și creativitatea sunt, doar, saloane. Ce modalitate mai bună, prin urmare, decât să modernizeze camera noastră de zi pentru a restabili vitalitatea, rimodernare o, doar da o gură de aer proaspăt pentru casa noastră?

Noi cei de la “magazinul Bianca” vă vom da cu plăcere o mână în acest vis. Am lucrat ani de zile în proiectarea și instalarea de viață modern, având grijă de orice, de la A la Z. de la concept, proiectarea până la realizarea camera de zi perfectă pentru nevoile dvs.. Toate acestea urmând întotdeauna ideile tale, sugestiile dumneavoastră și mai ales personalitatea ta să-l transmită apoi în camera de zi.

perdanți moderne

o viață modernă

Personalul nostru se va ocupa de tot. Punerea în aplicare a unui plan în 3D datorită celei mai recente software-ul din industrie pentru a vă oferi o idee concretă a modului în care acesta va fi camera de zi o dată terminat. Va alege cu atenție dacă pentru a adăuga sau pereți despărțitori Coboară, sau nu pentru a crea un spațiu deschis, va lua în considerare ideea de a folosi plafoane din gips-carton sau mobilier pentru a exploata pe deplin spațiile. Se va trece apoi la alegerea de culori cu care să văruiască camera de zi, alegerea tehnicii de colorare și de tipul de vopsea pe care le place. Acesta va fi apoi să fie rândul său, de mobilier pe care personalul nostru vă va ajuta să alegeți și locul pentru a aduce cele mai multe din camera de zi și de personalitatea ta. Ansamblul este apoi terminat cu ultimele retușuri și accesorii.

Personalul nostru este format din majoritatea europenilor cu un grad înalt de profesionalism și expertiză.

Prin orice alte informații, selectarea îndoială, o cerere de ofertă CONTACT tine de la site-ul nostru în secțiunea de meniu “contact”. Vom răspunde la solicitările, complet fără un angajament.

rezumat
Modern Salotti multe idei pentru camera de zi visurilor tale!
articolul Nume
Modern Salotti multe idei pentru camera de zi visurilor tale!
Descriere
Salotti moderne. Doriți să actualizați camera de zi, cu un design modern? Progettiamo la tua area relax come l'hai sempre sognata!
Autor
Bianca Boroschi
Numele editorului
Alba Proiectare
Sigla editorului

Social

Share

Latest

Related Post

Your

Commnents

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Presets Color

Primary
Secondary